Kartoituskäynnin sisältö

Saat aurinkoenergian asiantuntijan veloituksetta käyttöösi! Kartoituskäynti on sinulle ilmainen, tehtiin se sitten kotonasi tai kesämökilläsi. Tarkastuskäynnin varaaminen ei myöskään sido sinua mihinkään.

Kartoituskäynnin sisältö:

 • Asiantuntijamme tarkastaa, että katon kunto on riittävän hyvä paneeleiden asennusta varten
 • Rakennuksen sijainnin kartoitus aurinkoenergiajärjestelmän tuoton kannalta
 • Sähkönkulutuksen selvitys vuositasolla (sähkönkulutuksen selvitys on tärkeää, jotta tiedämme onko aurinkoenergiajärjestelmä järkevä investointi teidän kiinteistöönne)
 • Teidän tarpeisiin sopivan sähkövoimalan mitoitus vastamaan vuosittaista sähkönkulutusta
 • Kirjallinen tarjous aurinkoenergiajärjestelmästä

Jos käynnin yhteydessä ilmenee, että katto vaatii ylläpito- tai huoltotoimenpiteitä niin kattoalan asiantuntijoina valikoimastamme löytyvät myös huolettomat katon ylläpitoratkaisut.

Takuut: Myönnämme asennustyölle 2 vuoden takuun. Valmistaja myöntää aurinkopaneeleille 25-26 vuoden takuun. Inverttereille vakiotakuu on 2 vuotta. Rekisteröitymällä osoitteessa www.solarweb.com voi pidentää takuun maksutta. Valitse joko 5 vuoden Fronius Warranty Plus (huolto, kuljetus ja materiaalit) tai 7 vuoden Fronius Warranty materiaalitakuu. Lopputarkastuksen jälkeen takuut astuvat voimaan

 

Varaa maksuton aurinkoenergian kartoituskäynti tästä

Varaa maksuton aurinkoenergian kartoituskäynti

Varaamalla aurinkoenergiakartoituksen saat tietoa kotiisi parhaiten soveltuvasta aurinkoenergiajärjestelmästä. Kartoituskäynnin yhteydessä saat halutessasi tarjouksen sopivasta aurinkoenergiajärjestelmästä. Kartoituskäynti on aina maksuton, eikä velvoita sinua tilaukseen.

AURINKOENERGIAN HYÖDYT

 1. Kiinteistön arvo nousee

 2. Sähkölasku pienenee

 3. Uusiutuvaa päästötöntä energiaa

 4. Hiilijalanjälki pienenee

 5. Verotonta ja sähkönsiirtomaksutonta sähköä käyttöösi

 6. Tuottoisa pitkäikäinen sijoitus

Varaa maksuton aurinkoenergiakartoitus

Varaamalla aurinkoenergiakartoituksen saat tietoa kotiisi parhaiten soveltuvasta aurinkoenergiajärjestelmästä. Kartoituskäynnin yhteydessä saat halutessasi tarjouksen sopivasta aurinkoenergiajärjestelmästä. Kartoituskäynti on aina maksuton, eikä velvoita tilaukseen.

Varaa maksuton aurinkoenergiakartoitus