Tutustu aurinkoenergiaan

Varaa maksuton aurinkoenergiakartoitus

Miksi aurinkoenergia?

Olemme kuluttaneet loppuun uusiutuvat luonnonvarat tältä vuodelta. Ylikulutuksen suurimmat syyt johtuvat muun muassa energiankäytöstä rakennuksissa, liikenteessä ja teollisuudessa. Me suomalaiset käytämme luonnonvaroja merkittävästi maailman keskiarvoa enemmän. Olemme käyttäneet oman laskennallisen osuutemme maapallon luonnonvaroista loppuun jo huhtikuun 2019 alussa. Asumisen suhteen ylikulutukseen voi vaikuttaa vähentämällä asumisen päästöjä. Uusiutuvan ja päästöttömän energian hyödyntäminen asumisessa on merkittävä tekijä hiilijalanjäljen pienentämisessä. Nyt on aika siirtyä sanoista tekoihin.

Katolla olevat aurinkopaneelit ovat erinomainen sijoituskohde, jolla saadaan varmaa riskitöntä tuottoa. Aurinkopaneelijärjestelmään investointi tuo tuottoa vuositasolla laskettuna 2-4 prosenttia ja vaikuttaa osaltaan myös kiinteistön arvon nousuun.

Aurinkoenergia

Aurinko on energianlähteenä pitkäkestoinen ja uusiutuva, jota emme voi ylikuluttaa. Aurinkoenergian hyödyntäminen vähentää riippuvuutta uusiutumattomista energiantuotannoista pienentäen hiilijalanjälkeä ja tuo säästöä asumiskustannuksiin. Aurinkoenergiateknologia on yksi maailman nopeimmin kasvavista teknologian aloista, jota kehitetään jatkuvasti eteenpäin. Aurinkopaneelien käyttöikä on pitkä ja paneelit eivät vaadi aktiivista kunnossapitoa. Oma aurinkovoimalasi tuottaa aidosti kotimaista aurinkosähköä.

Aurinkoenergiakartoitus

Maksuttoman aurinkoenergiakartoitus antaa sinulle kattavan tietopaketin aurinkoenergiajärjestelmistä ja selvityksen soveltuuko talosi aurinkosähkön tuottoon. Kartoituskäynnin yhteydessä teemme halutessasi tarjouksen kotiisi parhaiten soveltuvasta aurinkoenergiajärjestelmästä. Täysin maksuton kartoituskäynti ei velvoita sinua mihinkään ja on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua paremmin aurinkoenergiaan.

Varaa maksuton aurinkoenergian kartoituskäynti

Varaamalla aurinkoenergiakartoituksen saat tietoa kotiisi parhaiten soveltuvasta aurinkoenergiajärjestelmästä. Kartoituskäynnin yhteydessä saat halutessasi tarjouksen sopivasta aurinkoenergiajärjestelmästä. Kartoituskäynti on aina maksuton, eikä velvoita sinua tilaukseen.

Lataa tästä aurinkoenergiaesite

AURINKOENERGIAN HYÖDYT

  1. Kiinteistön arvo nousee

  2. Sähkölasku pienenee

  3. Uusiutuvaa päästötöntä energiaa

  4. Hiilijalanjälki pienenee

  5. Verotonta ja sähkönsiirtomaksutonta sähköä käyttöösi

  6. Tuottoisa pitkäikäinen sijoitus