AURINKOPANEELIT

Mikä on sinulle sopiva vaihtoehto?

Aurinkoenergiajärjestelmämme sopivat kaikkiin koteihin oli kyseessä omakoti-, rivi- tai kerrostalo – kattotyypistä riippumatta. Aurinkoenergiajärjestelmämme osat ovat huolella valittuja, pitkäikäisiä, huippulaadukkaita komponentteja, jotka ovat suunnitteltu kestämään Suomen olosuhteet. Valikoimastamme löytyvät tarpeisiisi sopivat aurinkoenergiajärjestelmät aurinkopaneeleineen niin kotiisi kuin mökille.

Paneeleidemme toimittajalla on 40 vuoden kansainvälinen kokemus aurinkosähköjärjestelmien valmistuksesta. Käytössämme ovat viimeisintä teknologiaa olevat aurinkopaneelit ja -järjestelmät.

Lue lisää aurinkoenergiasta

Lumenia Value -aurinkopaneelit

Lumenia Value -aurinkopaneeli on aasialainen korkealaatuinen monikideaurinkopaneeli. Valmistajamme auditoi kansainvälisiä paneelivalmistajiaan asiantuntevasti vuosikymmenten kokemuksella ja takaa muualla valmistettujen aurinkopaneelien korkean laadun. Luonnollisesti Lumenia Value -malliston komponentit ovat huolella valmistettuja, pitkäikäisiä ja laadukkaita.

Value -aurinkopaneeleidemme teho on 275W.

Lumenia Value -aurinkopaneelien valmistajan myöntämä takuuaika on 10 vuotta. Paneeleiden tuottotakuu on 25 vuotta (eli 25 vuoden kuluttua aurinkopaneelin maksimituottotehosta on 80 % jäljellä).

Lumenia Value-aurinkopaneelit ovat väriltään sinertävät ja paneeleiden ympärillä menee hopeinen alumiinikehys. Suosittelemme Value-aurinkopaneeleja, kun aurinkoenergiajärjestelmän koko on suuri tai ulkonäön merkitys ei korostu.

Lumenia Premium -aurinkopaneelit

Lumenia Premium -aurinkopaneeli on EU:ssa valmistettu kestävä, laadukas ja näyttävän tyylikäs yksikideaurinkopaneeli. Sen ympärille valitaan toimintaympäristöön sopivat, paikallista käyttöä parhaiten tukevat komponentit. Lumenian Premium -paneelin ympärille on rakennettu Lumenian Premium aurinkoenergiajärjestelmät, jotka ovat yleisilmeeltään yleensä hillityn mustia.

Premium -aurinkopaneeleidemme teho on 310W.

Lumenia Premium -aurinkopaneelien takuuajat ovat markkinoiden pisimpiä. Valmistaja myöntää paneelin rakenteelle 13 vuoden takuun ja sähkötehon tuotolle 26 vuoden takuun (eli 26 vuoden kuluttua aurinkopaneelin maksimituottotehosta on 80 % jäljellä).

Muotoilultaan Lumenia Premium -aurinkopaneelit ovat tyylikkäitä ja sopivat yleisilmeeltään taloon kuin taloon. Paneelit ovat paksuudeltaan vain 35 mm paksuja.

Komponentit ovat huolella valittuja, huippulaadukkaita ja pitkäikäisiä. Paneelit valmistetaan EU:ssa ja paneelit ovat High Efficiency Mono PERC -paneeleita. Jokainen paneeli valmistetaan ja testataan yksittäin. Testitulokset tallennetaan, jotta valmistusaikaiset testitulokset ovat saatavilla koko paneelin (yli 30 vuotta) eliniän ajan.

Invertterit

Lumenia Value –aurinkopaneelijärjestelmät:

 • Fronius Symo 3 kW 3.0-3-S WLAN (10 paneelin järjestelmä)
 • Fronius Symo 6 kW 6.0-3-M WLAN (16 paneelin järjestelmä)
 • Fronius Symo 6 kW 6.0-3-M WLAN (20 paneelin järjestelmä)
 • Fronius Symo 8.2 kW 8.2-3-M WLAN (32 paneelin järjestelmä)

Lumenia Premium –aurinkopaneelijärjestelmät:

 • Fronius Symo 3 kW 3.0-3-S WLAN (10 paneelin järjestelmä)
 • Fronius Symo 6 kW 6.0-3-M WLAN (16 paneelin järjestelmä)
 • Fronius Symo 6 kW 6.0-3-M WLAN (20 paneelin järjestelmä)
 • Fronius Symo 10 kW 10.0-3-M WLAN (32 paneelin järjestelmä)

Lataa tästä aurinkoenergiaesite

 1. Kiinteistön arvo nousee

 2. Sähkölasku pienenee

 3. Uusiutuvaa päästötöntä energiaa

 4. Hiilijalanjälki pienenee

 5. Verotonta ja sähkönsiirtomaksutonta sähköä käyttöösi

 6. Tuottoisa pitkäikäinen sijoitus

VARAA MAKSUTON AURINKOENERGIAKARTOITUS

Varaamalla aurinkoenergiakartoituksen saat tietoa kotiisi parhaiten soveltuvasta aurinkoenergiajärjestelmästä. Kartoituskäynnin yhteydessä saat halutessasi tarjouksen sopivasta aurinkoenergiajärjestelmästä. Kartoituskäynti on aina maksuton, eikä velvoita tilaukseen.

Varaa maksuton aurinkoenergiakartoitus